Vannak, akik már megálmodták a Pool új mezét

Miközben várjuk, hogy bemutassák a valaha volt első hivatalos Nike által készített Liverpool mezt, elégedetten figyelhetjük azt a számos koncepciót, amelyek különböző online fórumokon már megjelentek, és amelyekre felhívjuk azok figyelmét, akik szívesen néznek ilyen terveket.

Ahogy a világ szinte visszafojtott lélegzettel várja a futball visszatérését, egyre közeledik június 1., amely egyrészt lezárja a Liverpool együttműködését a New Balance-szal, másrészt megnyitja a Nike-kal – írja a soccerbible.com. Ennek eredményeként egyre valószínűbb, hogy a Pool hamarosan felfedi, hogyan is fog kinézni az új meze, de a szurkolók addig is egyre kíváncsibbak arra, hogyan fog ez kinézni a valóságban? Erre a kérdésre különböző látványtervezők, szerte a világban választ adtak már, méghozzá olyanokat, amelyek nem csak impozánsak lettek, de valószínűleg a csapat szurkolóinak tetszését is elnyerték. Ehhez azonban kicsit vissza kell mennünk az időben, egészen 2019 októberéig. A bíróság ekkor mondta ki, hogy a Nike-nak ad igazat a Liverpoolért folyó harcban a New Balance-szal szemben, és ennek apropóján épp ekkor jelent meg nem is egy látványterv, a vörösök új mezének megjelenését „találgatva”. Azóta azonban eltelt fél év, így a lista frissítésre szorult.

Figyelmünk fókusza ezúttal LFC92, más néven Steven Taylor munkájára irányul. Taylor saját bevallása szerint fanatikus Pool-drukker, és az általa elképzelt új mezek tekintetében egy mindenre kiterjedő alternatívát vázolt fel. Benne természetesen hazai, idegenbeli és harmadik számú mezzel, egy LeBrom James – Liverpool különkiadással, és legutóbb egy igencsak kifinomult, UCL cseremezzel is.

A TDZNGraphics egy apró fekete és arany mintával ellátott mezváltozatot álmodott meg. Ha őszinték akarunk lenni, bármikor kombinálható a fekete és arany kettőse, a galléron, mandzsettán keresztül, a vállrészen át egészen a szponzor feliratokig. És ez kifejezetten szép is.

És ezt követte még több, az Instagramon terjedő remek terv, amelyek egy része erőteljesen utalt a Liverpool tradícióira is, illetve akadt néhány újító ötlet is.

Vajon ezek közül bármelyik is közel állhat ahhoz, amilyen hamarosan lesz majd a Pool új meze? Az idő hamarosan választ ad erre a kérdésre. Addig is nézegessen mindenki pár impozánst elképzelést az új felszerelésről.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.