HIVATALOS: a Bayern bemutatta 2020/21-es szezonra készült hazai mezét

Bár az utóbbi hónapok, szerte a világban a legkevésbé sem a sportról, a labdarúgásról szóltak, azonban egyre inkább úgy fest, kezd visszatérni minden a rendes kerékvegásba.

Természetesen ez a megállapítás a futballóriások, és a sportszergyártók mindennapjaira is vonatkozik. Bár nem is olyan rég még ARRÓL ÍRTUNK, hogy az Adidast is nagyon érzékenyen érintette a koronavírus-járvány, most azonban már arról számolhatunk be, hogy a három csíkos márka egyik zászlóshajójánál, a Bayern Münchennél bemutatták a 2020/21-es évad új, hazai mezeit!

Thomas Müller, a Bayern kiválósága már fel is próbálta az új mezt

Ezzel pedig nem csak a Bayern lett az első, az európai topklubok közül, amely a nyilvánosság elé tára, miben láthatják majd szurkolói a következő szezonban, de az Adidas is elsőként robbantott ezen a téren a sportszer-óriások között.

Manuel Neueren már a következő szezon kapusmezét is megcsodálhattuk

Ami magát a dresszt illeti,az Adidas és a bajor klub hozta az utóbbi évekre jellemző visszafogott, elegáns, hagyományos stílust. A Bayern új hazai meze, akárcsak az idei, teljesen vörös színben pompázik majd. A „monotóniát” csupán néhány visszafogott fehér elem töri meg a V alakú nyakrészen, az ujjak végén, az adidas logója és a mez két oldalán, a hónalj alatt végighúzódó három csík formájában.

Aki ellátogat Münchenbe, az elmúlt évtizedek összes Bayern-mezét szemügyre veheti

Bár a bayern új meze egyszínű, a kialakítása miatt, ahogy a fény ráesik látható lesz, hogy nagyon halványan, hosszanti csíkok díszítik, igazán elegáns dizájnelemként a meccsszerelést.

Visszafogott tervezés és elegancia jellemzi a Bayern új szerelését

A mémet rekordbajnok erről saját, hivatalos honlapján SZÁMOLT BE, és azt is megjegyezte a klub, hogy az új mezek már a ma esti (2020.június 10.), Frankfurt elleni Kupa-elődöntőben debütálni fognak Mülleréken. Hansi Flick legénysége bízhat abban, hogy a premier jól fog elsülni, hiszen az Eintracht elleni a bőrnadrágosok a favoritok. Ha pedig továbbjutnak, nagy lépést tehetnek affelé, hogy a szinte már megnyert bajnokság mellé még egy trófea kerülhessen a szezon végén a vitrinbe.

Képek: www.fcbayern.com

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.