Sztárcsapatos sportcipők, Adidas módra

Az Adidas nagy dobásra készül sportcipői piacán, mindezt azzal, hogy kiemelt futballcsapatai tiszteletére fog gyártani egy teljes sorozatot. Ebből is látszik, hogy a három csíkos márka nem csak FOCICIPŐKBEN tud midig újat alkotni. Az Ultra Boost DNA szériával az Arsenal, a Bayern München, a Juventus, a Manchester United és a Real Madrid előtt tiszteleg a gyártó, a cipők megjelenésében ugyanis vissza fog köszönni az öt nagy európai topklub neve és címre is.

A Real Madrid így fog megjelenni

A cípők fülén szerepel majd az adott klub címere, a sarokfülre nyomtatva pedig a nevekkel találkozhatunk majd. Bár korábban olyan hírek keltek szárnyra, hogy a lábbelik majd a csapatok harmadik számú mezét idéző színben fognak pompázni, ez most úgy tűnik, mégsem valósul meg.

A sarokfülön olvashatjuk a Juventus nevét

Szerkezeti felépítését tekintve ezek a cipők semmiben sem fognak különbözni az Ultra Boost DNA korábbi verzióitól. Ugyanúgy találkozhatunk majd a Responsive Bosst középtalppal, amely rengeteg, a talajról visszaható erőt képes csillapítani, ugyanúgy Primeknit felső része lesz a cipőknek, és akárcsak a korábbi kiadásokban, itt is Stertchweb talp lesz, Continental gumiból.

A formatervezéssel nem lőtt mellé az Adidias

Bár a német sportszergyártó hivatalosan még nem mutatta be a sorozatot, de azért, ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy-egy tetszetős fotó már kiszivárgott. Az szinte biztos, hogy még a nyár folyamán polcra kerülhetnek az új Ultra Boost cipők, azonban valószínűleg majd augusztus környékén kerül erre sor. Mondjuk ha belegondolunk abba, hogy az Adidas az utóbbi években egyre inkább a minőségre helyezi a hangsúlyt a mennyiség helyett, már ami az Európa-szerte általa szponzorált csapatokat illeti, talán nem is olyan nagy baj a gyártónak, hogy jelenleg 5 igazán nagy „csapata” van. Ha lenne ugyanis 20, valószínűleg jóval nehezebb dolga lenne az Ultra Bosst új sorozatának gyártásakor.

Színeiben talán a Bayernnek „címzett” darab utal leginkább a klubra

Ha nem csalnak a hírek, a várható kiskereskedelmi ára 180 dollár (hozzávetőleg 55.000 Ft) lesz majd, ami első olvasásra nem is tűnik olyan vészesen megfizethetetlennek.

A Manchester Ultra Boost sem mutat rosszul

Fotók: www.footyheadlines.com

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Gere László mondta:

    Kell!!!