Nem mindennapi az Inter idegenbeli meze

Blogunkon figyelemmel követjük Európa legújabb mezeinek bemutatását (ITT például a Bruges Macron mezét mutattuk meg), így a nagy bajnokságok közül az olasz Serie A-t is figyelemmel követjük.

Az Internazionale együttese a közelmúltban mutatta be a 2020/21-es szezonra készült mezét. Az első napokban azonban leginkább csak a hazai szerelés került előtérbe, ami persze nem véletlen, hiszen szokatlan mintázatúra tervezték. A klasszikus, kék-fekete hosszanti csíkozás ugyan felfedezhető, azonban a cikkcakkos vonalazás mégis különlegessé teszi.

Az Internazionale 2020/21-es hazai meze

A vélemények ugyan megoszlanak róla, a megítélése nem feltétlenül egységes, azt azért nehéz lenne állítani, hogy nem fognak majd sokáig emlékezni erre a garnitúrára az Inter rajongói.

Nos, a milánói klub mezszállítójának, a Nike-nak a tervezői minden bizonnyal úgyvoltak vele, hogy ha már lúd, legyen kövér! Legalábbis erre a gondolatiságra enged következtetni a nemrégiben a FootyHeadlines oldalán kiszivárgott idegenbeli mez.

A hófehér alapban még nincsen semmi szokatlan. Az, hogy a klub jellegzetes színei, a kék és a fekete is megjelenik rajta, szintén teljesen rendben van. Azonban a színek kompozíciója már sok-sok kérdést vet fel.

Nem mondható átlagosnak az Inter új idegenbeli meze sem

Igen, jól látszik, ez egy négyzetrácsos mintázat. Ezt csak a mez középső részén található, a szponzor emblémájának szolgáló hely tör meg. Hogy mi az oka, az nem derül ki, leginkább arra gondolhat az egyszeri szurkoló, hogy szimplán csak így gondolták jónak.

Mindent egybevetve nem mutat rosszul a dressz

Ezzel is nagyjából ugyanúgy lehetünk, mint a hazai változattal. Valakinek tetszik, másnak nem, de, hogy emlékezetes, az biztos.

Az Inter kapcsán azt tehát már elmondhatjuk, hogy mez terén különleges új évre készülnek. Most már csak a csapatnak kell mellétennie valami hasonlót a pályán.

Fotók: FootyHeadlines

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.