Megjelent a legújabb Phantom GT, a Scorpion!

Kiemelkedő, új Nike Phantom GT focicipő jelent meg november elején – számolt be róla a Footyheadlines.

Az ezüst színben pompázó, Scorpion fantázianévre keresztelt cipőt a Nike 2002-es, Secret Tournament kampánya ihlette. Az új Phantom, a korszak kreatív futballistaikonjai segítségével megalapozta a kifejező, kockázatot vállaló játékosok fejlődését, akiknek a Phnatom GT-t tervezték.

Az ezüst szín, és a skorpió a leghangsúlyosabb a Nike új focicipőjén

A 2002 márciusában indított Secret Tournament középpontjában egy kitalált, 8 csapatos, 3 a 3 elleni bajnokság állt, amelyen a meccsek az első gólig tartottak. Minden mérkőzés egy zárt ketrecben zajlott. Időpontja egybeesett a dél-koreai és japán közös rendezésű világbajnoksággal, valamint a világ minden táján megrendezett helyi 3 a 3 elleni tornákkal.

Az új Scorpion elég merész megjelenésű cipő, amely metál-ezüst, fekete és sárga színekben pompázik, de leghangsúlyosabb benne az ezüst. Az elnevezés pedig meg is jelenik a cipőn, hiszen az oldalán egy nagy skorpió rajzolódik ki.

Emelt szárú változata is elérhető már a Nike-nál

A Footyheadlines beszámolója szerint, az új Phantom technológiailag nem különbözik az elődöktől, az újdonságot esetében egyértelműen a szín-név kombináció adja. Bár, a talplemez kicsit azért mégis különbözik a korábbi Phantom GT-ktől, sokkal könnyebb lett, így még jobban lehet benne uralni a labdát, és a hirtelen irányváltásokat is segíti. Ahogyan azt megszokhattuk már korábbi modellek esetében is, a Nike ezúttal is kétféle variációt készített, a klasszikus bokakivágású modell mellett az emelt bokarészes változatot is be tudják szerezni azok, akik mindenképpen szeretnék érezni a skorpió erejét…

Nike Phantom GT ‘Secret Tournament’ – Jellemzők

  • Flyknit felsőrész
  • Alacsony profilú Dynamic Fit gallér
  • T90-es, oldalra eltolódó fűzőrendszer
  • Teljesen új talplemez
  • Ár: 250 Euro (kb. 90.000 Ft)
  • Szín: metál-ezüst / fekete / sárga

Nektek is tetszik a legújabb Phantom? Esetleg túl soknak érzitek ezt a megjelenést? Szóljatok hozzá cikkünkhöz, és osszátok meg véleményeteket velünk!

Forrás/fotók: www.footyheadlines.com

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.