Új labdával készül a Nike

A Nike hamarosan be fog mutatni egy teljesen új technológiát a futballabdáknál – értesült a Footyheadlies. A Nike Aerowsculpt 2020-at várhatóan a következő hónapokban dobja piacra a gyártó.

Sajnos az eddig kiszivárgott képeken egyelőre csak az Aerowsculpt második kategóriás változatát láthatjuk, a Footyhedliens viszont úgy tudja, hogy a csúcskategóriás laszti a valóságban még lenyűgözőbben néz majd ki.

Az új Nike Aerowsculpt focilabda figyelemreméltó megjelenésű, a rajta lévő, szemet gyönyörködtető barázdákkal az egész felületén – ez maga az „Aerowsculpt” technológia. A labdán található még pár elem, amelyet fekete színnel emeltek ki a külsején.

Az biztosnak tűnik, hogy a Nike Aerowsculpt focilabda csúcskategóriás változata sokkal izgalmasabb lesz, mint a kiszivárgott képen látható típus. A Footyheadlines információi szerint az Aerowsculpt hivatalos meccslabdájának külseje nem panelekből fog összeállni. Azt nem taglalják, hogy ezt mit is jelenthet pontosan, de adja magát a felvetés: talán elérkeztünk arra a pontra, amikor egyetlen anyagdarabból áll majd egy futballabda külső borítása..?

A képek a Nike Aerowsculpt utcai/trénin verzióját ábrázolják.

A Nike vadonat új labdáját várhatóan 2020 nyarán dobják piacra, minden bizonnyal júliusban. A Premier League 2020/2021-es hivatalos labdája is tartalmazni fogja az Aerowsculpt technológiát, és az ehhez a játékszerhez tartozó valamennyi fejlesztést.

Forrás: footyheadlines.com

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.