Idén is focival karácsonyoznak Nagy-Britanniában

Régi hagyomány már, hogy karácsony másnapján fordulót rendeznek az angol Premier Leagueben. Mutatjuk, hogy a javíthatatlan futballőrültek hol, melyik meccset tudják megnézni a fényfüzérek és a bejgliszeletek gyűrűjében.

Nincs is annál pihentetőbb, mint amikor a halászlé, a töltöttkáposzta és az egyéb válogatott karácsonyi finomságok beburkolása után, egy tál mákos, vagy ép diós bejglivel a kezünkben besüppedhetünk a kényelmes fotelbe, az ünnepi díszbe öltöztetett fenyő alatt bekapcsoljuk a tévét és a közös családi ebédet követően átadjuk magunkat a Premier League ünnepi meccsdömpingjének. Az igazi futballfanatikusoknak nem is kell nagyon magyarázni, hogy miről van szó, hiszen réges-régi hagyomány már a szigetországban, hogy karácsony második napján, december 26-án bizony teljes fordulót rendeznek.

Az idei év annyiban talán azért különbözik a korábbiaktól, hogy a sorsolás szeszélye miatt igazán ütős rangadó ezúttal nem jutott az ünnepekre, de az is biztos, hogy vasárnap kora délutántól késő estig így is bőven lesz mit nézni.

Sőt, ha valaki az angolokat már nagyon unja, az az Aréna 4 jóvoltából felfrissülhet kicsit egy kiváló skót derbivel is. Íme a december 26-i fociprogram.

Fociprogram a TV előtt, karácsonyra (december 26., vasárnap)

Digi Sport 1:
Liverpool–Leeds United (13:30 – ÉLŐ)
Manchester City–Leicester United (16:00 – ÉLŐ)
Norwich City–Arsenal (18:20 – felvételről)
Wast Ham United–Southampton (20:10 – felvételről)

Spíler 1:
Brighton–Brentford (21:00 – ÉLŐ)

Aréna 4:
St.Johnston–Celtic (13:30 – ÉLŐ, skót bajnoki)

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.