Ilyen lesz a Barca új meze

A hivatalos bemutatás ugyan még nem történt meg, de a FootyHeadlines birtokába jutottak az első képek, amelyek a Barcelona 2020/21-es szezonra készülő új, hazai mezét csodálhatjuk.

A FootyHeadlines már meg is mutatta: ez lesz a Barcelona hazai meze a 2020/21-es szzeonban

És első ránézésre bizony tényleg lehet csodálni, ugyanis meglehetősen mutatós lesz az új dressz. Ami elsőre feltűnhet, hogy az idei, kockás mintázat után a Barca visszatér a hagyományos, hosszanti csíkos dizájnhoz. Sőt, nem csak ebben lesz „retro” az új mez, az ugyanis, a gyártó és a klub szándéka szerint a 2011-eben használt, abban BL-címig jutó csapat felszerelését idézi.

Ebben a mezben nyert Bajnokok Ligáját a Barca 2011-ben – a hasonlóság valóban feltűnő

Két gránátvörös csík elől, kettő hátul, három-három kék csíkkal kombinálva. A nyakrész körkivágású, és sárgás-aranyos színű, de az arany megjelenik a mezen máshol is, a vörös és kék részek között ugyanis ilyen árnyalatú csíkok húzódnak végig.

Szerintünk nagyon szép lesz – ha valóban így fog kinézni a jövő szezon Barca-meze. Merthogy egy terv már tavaly ősszel is napvilágot látott, és bár alap motívumaiban az is a mostani, legújabb változathoz hasonló volt, mégis már hangulatot hordozott magán.

Pár hónapja még ez a terv látott napvilágot, ehhez képest finomodott az új mez stílusa

Forrás: footyheadlines.com

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.