Adidasra válthat az Inter

Az Internazionale labdarúgócsapata kis túlzással már összenőtt a Nike sportszermárkával. Mondjuk volt is erre ideje, hiszen már az 1998/99-es szezon óta pipás mezben játszanak a milánóiak.

Azonban olasz sajtóértesülések szerint könnyen lehet, hogy ennek a hosszú „házasságnak” hamarosan vége szakad. Mostanában lesz ugyanis aktuális, a lejáró szerződés meghosszabbításának tárgyalása, és bizony a hírek szerint az Inter jóval magasabb értékű szponzorációs megállapodást szeretne kiharcolni. Erre meg is van minden oka, hiszen a kék-feketék jelenleg 10 millió eurót kapnak a Nike-tól, ami bizony meg sem közelíti Európa topklubjainak szerződéses összegeit. De elég, ha csak az országhatáron belül nézünk körül, hiszen a Juventus például 51 milliót kaszíroz be az Adidastól. Ezeket a számokat megvizsgálva pedig egyértelműnek tűnik, hogy a most futó szezonban, hosszú idő után ismét a Serie A legjobbjai közé visszatérő milánói kék-feketéknek sokkal jobb megállapodásra van szükségük, ha minden tekintetben fel akarják venni a versenyt a kontinens topklubjaival. Arról nem is beszélve, hogy a Juve majd ötször többet termelő mezszállítói megállapodása igencsak szúrhatja az Inter szemét.

Talán épp ez adja az alapját annak, az egyelőre csak pletykának, hogy az Inter a német márka felé kacsintgat. Ráadásul úgy hírlik, hogy a háromcsíkosak is hajlanának az üzletre, hiszen a közelmúltban veszítették el a Pumára váltó Milant, így pedig jelenleg csupán a Juventus hordja a mezeiket a Serie A-ban.

Nagyon úgy fest tehát, hogy amiről jelenleg csak a zuhanyhíradókban lehet hallani, hamarosan valósággá válik, és az Inter két évtized után leveti a Nike mezeit, hogy Adidasra cserélje azokat.

Ezen felbuzdulva persze rengeteg tervező állt elő látványtervekkel, hogy hogyan is nézhetne ki az Inter Adidas meze. Vannak köztük olyanok, amelyeket könnyedén el is tudnánk képzelni, mint hivatalos mez, persze akadnak olyan látványtervek is, amelyek, ha köszönőviszonyban ugyan még talán vannak is a valósággal, de az egészen biztos, hogy magázódnak vele, nem pedig tegeződnek.

Mutatunk is pár fantáziatervet:

Források: @baraestudiofut Giuseppe Bua @GUILLESACA1 il_graphic OZANDO Saintetixx

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.